Where fashion meets art

Hi Guys! Een van de dingen die mij iedere keer weer fascineert aan de mode is de manier waarop ontwerpers kleding neer kunnen zetten als kunst. Het is een soort talent waar niet veel mensen mee gezegend zijn, maar een van de personen die ik ken die dat wel is is mijn oude collega Yvonne. Zo heeft zij een tijd terug een jas gemaakt van jawel, oude fietsbanden. En ik moet zeggen, she did a pretty good job. Ze vroeg aan mij of ik ‘model’ wilde staan voor haar jas, omdat ze de foto’s dan kon gebruiken voor de verkoop.
Zo gezegd, zo gedaan: enjoy!thumbnail_IMG_1728
thumbnail_IMG_1737
thumbnail_IMG_1730
thumbnail_IMG_1739

Jas: StudioYv
T-shirt: We

Broek: Levi’s
Schoenen: Dr Martens

De jas is dus gemaakt van oude fietsbanden, die ze bij een fietsenmaker heeft gevraagd. Hij gaf ze met plezier aan haar mee en dit is dus het resultaat. Hoe vet is dit? Ze heeft afgelopen jaar hard aan haar eigen collectie gewerkt die ze binnenkort wilt gaan verkopen. Ik heb een aantal items gezien en het is echt heel tof! Ik kan in ieder geval niet wachten totdat het allemaal out in the open is, haha.

Je kunt Yvonne hier volgen op Instagram.

S O C I A L  M E D I A
 BLOGLOVIN’ – vidrie
FACEBOOK  – vidrieblog
TWITTER  – Viviannx_
INSTRAGRAM- vidrie
PINTEREST – vidrie

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s