Groeten uit Rio | Sightseeing & Farm

Hi Guys! Nu ik weer thuis en grotendeels hersteld ben van mijn jetlag, moet ik wel toegeven dat ik de klimaatshock nog niet echt heb overwonnen (het is zo koud!). Terugblikken naar het zonovergoten Rio was dan ook iets waar ik geen problemen mee had. Ik ben nog steeds echt enorm blij dat ik de keuze heb gemaakt om mee te gaan op deze trip, het zal dan ook zeker een ervaring zijn die ik zeker nooit zal vergeten. Backstage staan bij het Ultra Music Festival in Rio doe je namelijk ook niet iedere dag, haha! Op Instagram hebben jullie al het een en ander kunnen zien, maar vandaag deel ik de verdere en laatste kiekjes. In Sao Paulo heb ik namelijk geen foto’s gemaakt omdat dat bij de meeste bedrijven niet mocht en wanneer het wel was toegestaan had het niet echt meer toegevoegde informatie als ik het vergeleek met wat ik al had uit Rio. Daarnaast viel er in Sao Paulo niet heel veel te bekijken omdat het een echte zakenstad is. Enjoy!

Farm is ter verduidelijking trouwens een super tof bedrijf dat in Brazilië erg bekend staat om de printjes en felle kleuren in hun kleren. Ze hebben ook vaak samenwerkingen met merken als Adidas en Havaianas, alle (bloemen)printjes die jullie zien zijn vaak afkomstig van dit bedrijf. Heel tof!

_mg_6608-cr2
_mg_6610-cr2
_mg_6636-cr2
_mg_6622-cr2
_mg_6641-cr2
_mg_6643-cr2
_mg_6645-cr2
_mg_6654-cr2
_mg_6647-cr2
_mg_6669-cr2
_mg_6680-cr2
_mg_6678-cr2
_mg_6682-cr2

S O C I A L  M E D I A
 BLOGLOVIN’ – vidrie
FACEBOOK  – vidrieblog
TWITTER  – Viviannx_
INSTRAGRAM- vidrie
PINTEREST – vidrie

Advertenties

Een gedachte over “Groeten uit Rio | Sightseeing & Farm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s