Over het blog

Omdat ik wel graag wil dat jullie, als mijn lezers, een duidelijk beeld hebben over wat mijn blog inhoudt. Heb ik alles hier voor jullie even op een rijtje gezet.

Het idee
Voordat ik het blog Vidrie begon was ik eigenaar van: The Fashion Driveway. Ik vond het schrijven op mijn blog heel erg leuk totdat het veranderde van iets wat ik voor mijn plezier deed naar iets wat een verplichting voor me werd. met die reden ben ik toen een tijdje gestopt. Ik had een blogbreak.
Een lange tijd keek ik niet meer naar het bloggen om, maar na verloop van tijd begon het allemaal wel weer een beetje te kriebelen. Ik wilde weer gaan bloggen, maar dan onder een andere naam. Eentje die beter bij mij, maar ook bij mijn blog zou passen. Zo kwam ik op de naam zoals mijn blog nu heet: Vidrie (waar je nu op aan het lezen bent, dus dat is al een goede zaak). Op 9-9-2014 startte ik opnieuw met het actief bloggen. Ik heb nog steeds enorm veel plezier in het schrijven op mijn blog en doe het dan ook zo vaak als ik maar kan (voor zover school dat toelaat dan..) en schrijf over van alles wat ik maar leuk vind.

_MG_5390.CR2

Wat kun jij verwachten
Mijn blog heeft niet een specifiek thema. Ik ben een grote fashion lover waar ik dan ook graag over schrijf, maar mijn hart gaat ook sneller kloppen van al die mooie oogschaduwpalletjes. Beauty vindt je hier dus ook terug, al moet ik wel zeggen dat dit onderdeel niet in een grote mate aanwezig is.
Maar voordat je gaat denken dat dit alweer een ander fashion of beauty blog is moet ik jullie nog even verder inlichten..
In de periode van mijn blogbreak ontdekte ik een nieuwe passie: fotografie. Ik heb het altijd al erg boeiend en leuk gevonden en wilde erg graag ook een eigen camera. Met die reden heb ik toen de Canon 600D aangeschaft, wat echt mijn ‘precious’ is (zoals de ring voor Smeagol ‘precious’ is precious). Ik vind het dus ook erg leuk om daar over te schrijven of om een paar geschoten foto’s met jullie te delen.
Door deze passie is ook mijn persoonlijke quote ‘Pictures are like memories, but even better‘ ontstaan. Het past perfect bij mij, maar ook bij mijn blog.
Ik vind het ook erg leuk om over mijn eigen ‘typische’ gebeurtenissen te schrijven. Ik ben een beetje onhandig en wikkel mezelf dan soms ook ik bepaalde situaties. Omdat ik die klunzigheid maar eens wilde omzetten in iets positiefs ben ik op de rubriek ‘Let’s confess‘ gekomen. Ook vertel ik graag over mijn belevingen van mijn studentenleven, omdat ik vaak wel weer iets heb waar ik een artikeltje van kan maken. Hierin vertel ik over een van mijn typische gebeurtenissen en maak ik er iets moois van.

_MG_5130.CR2

Wanneer post ik
Ik probeer zo vaak mogelijk iets online te zetten, maar zoals ik al zei moet school dit wel toelaten. Ik studeer nu aan de TMO Fashion Business School en omdat ik alles wel zelf betaal wil ik het allemaal wel in een keer halen, school heeft dan voor mij wel echt prioriteit.
Ik probeer altijd van maandag tot en met vrijdag iets online te zetten. In de weekenden ben ik vrij. Ik hoop wel dat je kunt begrijpen wanneer er een keertje geen  post online komt, ik heb een druk leven.

Ik hoop dat ik jou hiermee voldoende heb geïnformeerd, wanneer er verder nog vragen zijn of je wilt zelf in contact met mij komen. Dat kan op mijn contact pagina. Wil je meer over mij als persoon weten, klik dan hier. Voor het volgen op social media, klik hier.


Liefs, Vivian

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s