Over mij

Hoi lezer!

Even voorstellen..

IMG_1177

Mijn naam is Vivian Driesen, ik ben 19 jaar oud en heb een liefde voor mode en fotografie. Ik zit op de TMO Fashion Business School waar ik mode management studeer.

Ik heb een gigantische schoenen tik (tot enige ergernis van mijn ouders), ik hou van torenhoge hakken, glitters, rosé (goud/bier/roséetje) en mijn Canon 600D. Jullie kunnen nu natuurlijk ook al voelen aankomen waar mijn passies zitten, namelijk in de fotografie, schrijven, beauty, mode en inspireren. Ik ben zelf namelijk nooit echt een fan geweest om er precies hetzelfde bij te lopen of te doen als de rest en vind het daarom ook belangrijk dat iedereen zichzelf durft te onderscheiden van de rest. Buiten ultiem vermaak, inspiratie en leuke foto’s hoop met mijn blog dat ik mensen daar ook toe kan zetten, om zich te durven onderscheiden.

IMG_2958

Met al deze redenen ben ik mijn blog vidrie.nl gestart en heb er tot op de dag van vandaag nog steeds geen genoeg van. Ik kan mijn grote eieren aan dingen die ik wil delen kwijt en ik hoop dat jullie hier net zoveel vermaak uit halen als ik!

Liefs,
Vivian

8 gedachtes over “Over mij

 1. hoi! ik had een vraagje. Welk profiel doe je? ik zit nu in mijn 3e jaar en wil ook graag iets in de mode doen. Ik moet dit jaar een profiel kiezen en sinds jij dat ook wil doen zou ik graag willen weten welk profiel/vakkenpaket jij hebt. albast bedankt. Je hebt echt een super mooie blog!

  • Super bedankt, haha! Ik heb het profiel NT/NG, dus wiskunde B, natuurkunde, scheikunde, biologie en NLT. Ik heb dit profiel toen der tijd gekozen omdat ik kort gezegd een hekel had aan geschiedenis en aardrijkskunde, haha. Ook wist ik nog niet zo goed wat ik wilde en met dit profiel kon ik gewoon alle kanten mee op.
   De mode opleidingen waar ik voor heb gekeken vragen niet om een specifiek profiel. Wel is wiskunde gewoon een must en een vreemde taal is altijd handig, die heb ik overigens niet, hetzelfde geldt voor economie of M&O. Het is wel handig als je een van die vakken hebt maar het is niet verplicht. Ik zou ook gewoon even op de site’s kijken van de scholen waarin jij geïnteresseerd bent, want daar staat altijd precies wat hun eisen zijn van hun toekomstige studenten:). Ik zou wel een profiel kiezen met vakken die je (enigszins) interessant vindt. Want ik had mezelf echt gemarteld wanneer ik geschiedenis in plaats van scheikunde had gekozen, haha!
   Heel veel succes met je keuze!
   Liefs.

 2. Wauw echt een supermooie blog! Alleen één vraagje, ben je nou 18 of 19 haha, bij de engelse versie staat 19 en bij de nederlandse 18. Ik hoor het graag 😀
  Liefs 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s